Експерти МОЗ купили собі Toyota Camry за 1,5 млн — на чверть дорожче, ніж купує Тойота КМДА

Читать на русском

Експерти МОЗ купили собі Toyota Camry за 1,5 млн — на чверть дорожче, ніж купує Тойота КМДА

Експерти МОЗ купили собі Toyota Camry за 1,5 млн — на чверть дорожче, ніж купує Тойота КМДА

Державне підприємство «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України» 15 травня за результатами тендеру замовило фірмі «ВіДі Автострада» легковий автомобіль вартістю 1,54 млн.₴

Про це повідомляється в системі « Прозорро », пишуть «Наші гроші» .

До червня буде поставлено чорний гібридний автомобіль Toyota Camry 2.5 Hybrid e-CVT у найнижчій комплектації Elegance+ 2023 випуску. Він повинен мати фронтальні та бічні подушки безпеки водія та переднього пасажира, подушки безпеки для водійських колін, передні та задні захисні шторки, різні системи безпеки, круїз-контроль, клімат-контроль, іонізатор, систему допомоги при паркуванні з камерою заднього виду з динамічними. графічними підказками, передні та задні кутові сенсори паркування тощо. Додатково він матиме підігрів задніх сидінь, комплект зимової гуми, а також тонування трьох стекол.

У салонах автомобіль у комплектації Elegance+ без додаткових опцій коштує 1,43 млн грн .

Фірма отримала поспіль без конкуренції, бо на відкриті торги ніхто більше не прийшов.

Водночас відбувається закупівля Тойот Камрі для Київської міськдержадміністрації. Автотранспортне підприємство КМДА планує укласти угоду на придбання 17 автомобілів Toyota Camry 2.5 8 A/T comfort за ціною 1,18 млн.₴ Це автомобілі з бензиновим двигуном, і вони на 25% дешевші за гібридну Toyota для експертів МОЗ.

«Державний експертний центр МОЗ України» з листопада 2020 року очолює Михайло Бабенко. Проте нинішній договір від держпідприємства підписав виконувач обов’язків директора Михайло Лобас, який на сайті є заступником директора з клінічних питань.

Як повідомляли «Наші гроші», на початок повномасштабного вторгнення Росії, наприкінці 2021 року це держпідприємство замовило позашляховик Skoda Superb Style за 1,29 млн.₴ та седан Toyota Camry Premium за 1,17 млн.₴ Раніше того ж року воно замовило два фургони Citroen Berlingo за 595 тис. грн і 578 тис. грн, а у 2018 році — позашляховик Skoda Superb Style за 867 тис. грн та ліфтбек Skoda Octavia A7 Ambition за 669 тис.₴

Компанія "ВіДі Автострада", яка є офіційним дилером автомобілів Toyota в Україні, керує Олександр Джурінський. Вона входить до групи «ВіДі» Віталія Джуринського.

skelet.info